1 tot 40 van 40 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 40 van 40 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Alan Red

Alan Red t-shirts staan bekend om hun perfecte kwaliteit. Berden verkoopt met name de stretch t-shirts van Alan Red in de bekende modellen. De beste dames basic t-shirts & heren basic t-shirts bestel je dus gemakkelijk en snel bij www.berden.nl. 
 

Alan Red geschiedenis

In 1940 werd het bedrijf Magir opgericht in Varese, ItaliÃ�« (een klein plaatsje bij Milaan). Na de productie van T-shirts, polo's en sweatshirts voor bekende merken, lanceerde Magir in 1996 haar eigen label: Alan Red & Co.

Magir introduceerde de eerste collectie van The Alan Red label in Nederland. Enkele jaren na deze succesvolle introductie werd Alan Red een van de grootste gespecialiseerde leveranciers van trendy basics voor mannen en vrouwen in Nederland.
Hoge kwaliteit, modieus design en een uitstekende voorraad zijn belangrijke keywords in het bedrijf. Door deze kenmerken heeft Alan Red een naam hoog te houden.
Nog steeds is Alan Red marktleider van de Nederlandse markt.


Mocht u naast onze collectie online nog meer keuze willen hebben, dan bent u natuurlijk van harte welkom in een van onze vestigingen!
Bij Berden in Blerick, Heerlen en Sittard

Alan Red Online

Alan Red online en makkelijk bestellen kan bij Berden.nl. Wij hebben een groot deel van de Alan Red collectie online staan en kan makkelijk besteld worden. Wij hebben regelmatig leuke kortingen op diverse delen van de collecties!