Home > Auping > Matrassen


1 tot 9 van 9 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 9 van 9 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Auping Matras | Matrassen Auping | Cresto-Inizio-Adagio-Vivo en Maestro

Hoe energiek wordt u 's ochtends wakker?

Wist u dat u een derde van uw leven in bed doorbrengt? En dat een goede nachtrust bepalend is voor hoe fit en energiek u zich overdag voelt? 

Het is dus belangrijk dat u een goed bed hebt. Met een goed matras, dat uw lichaam overal op de juiste manier ondersteunt, zodat uw lichaam optimaal kan herstellen tijdens uw slaap.


AUPING MATRASSEN:

Auping Vivo
matras
Vivo matras is leverbaar met een velours tijk (warm, chemisch reinigbaar) of een gebreide tijk (cool/wash, wasbaar). De matras heeft een speciaal schouderstuk voor extra ondersteuning. De kern bestaat uit DPPS pocketveren. Hoogte: 24 cm. Bekijk meer informatie over de Auping Vivo matras

Auping Maestro matras
Maestro matras is leverbaar met een velours tijk (warm, chemisch reinigbaar) of een gebreide tijk (cool/wash, wasbaar). De kern bestaat uit DPPS pocketveren of latex. Hoogte: 22 cm. Bekijk meer informatie over de Auping Maestro matras

Auping Cresto matras
Cresto matras is leverbaar met een velours tijk (warm, chemisch reinigbaar) of een gebreide tijk (cool/wash, wasbaar). De kern bestaat uit DPPS pocketveren of latex. Hoogte: 20 cm. Bekijk meer informatie over de Auping Cresto matras

Auping Adagio matras
Adagio matras is leverbaar met een een gebreide tijk. De kern bestaat uit DPPS pocketveren of latex. Hoogte: 20 cm.

Auping Inizio matras
Inizio matras is leverbaar met een gebreide tijk. De kern bestaat uit DPPS pocketveren of latex. Hoogte:18 cm.

Een goede matras hoef je niet om te keren
Auping matrassen worden altijd een beetje vochtig door transpiratie tijdens het slapen. Doordat de bovenkant van een Auping matras van de best absorberende materialen gemaakt is, en de onderkant van de best ventilerende materialen, hoef je een Auping matras niet om te keren.

Wel of geen topmatras (topper)?
Een topmatras is een dunne matras die je bovenop je gewone matras legt. Behalve dat een topmatras de gewone matras beschermt, (in combinatie met een gestoffeerde matras) eenvoudig op te maken is en twee losse matrassen tot één geheel maakt, biedt het extra comfort.

Auping matrassen uit voorraad leverbaar
Wij hebben vaak diverse soorten Auping matrassen op voorraad. Hierdoor kunnen wij de door u gekozen Auping matras snel leveren en hoeft u niet onnodig lang te wachten. Wij hebben vaak de maten 90x200 en 90x210 uit voorraad leverbaar. Vraag naar onze mogelijkheden en Auping aanbiedingen.

Vraag vrijblijvend voor onze scherpe Auping prijzen.