Home > Auping > Toppers


1 tot 9 van 9 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 9 van 9 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Auping Toppers | Auping Topper


Toppers:


Er zijn verschillende redenen om een topmatras aan te schaffen. Met een Auping topmatras ga je voor extra zacht comfort en optimale ventilatie. Een topmatras dekt ook twee losse matrassen af waardoor het een geheel wordt. Daarnaast beschermt een topmatras de echte matras, waardoor deze nog wat langer meegaat.


Auping nights, Better days.


Wel of geen topmatras?
Wat is een topmatras?
Is het noodzakelijk of kun je ook zonder?

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een dunne matras die je bovenop je gewone matras legt en die op verschillende manieren voor extra comfort zorgt. Een topmatras heeft een gemiddelde dikte van 3 tot 12 cm en is verkrijgbaar met verschillende comfortlagen. Deze gaat zo’n 3 tot 5 jaar mee.

Er zijn verschillende redenen om een topmatras aan te schaffen. Zo beschermt een topper de echte matras en is deze verkrijgbaar met een reinigbare tijk/hoes. Bovendien kun je met een 2-persoons topmatras de hinderlijke naad tussen twee 1-persoonsmatrassen wegwerken, waardoor het één geheel wordt. Met een Auping topmatras kies je voor net dat beetje extra comfort. De open celstructuur van het HR schuim in de kern van de topmatras garandeert een goede ventilerende werking terwijl de hoes zorgt voor extra zachtheid en warmte. De toppers zijn eenvoudig op te maken met de speciale hoeslakens.

De Auping toppers zijn verkrijgbaar in diverse maten, zowel in 1-persoons als 2-persoons uitvoering. De 2-persoons topper is er ook als splittopper, zo kun je afzonderlijk je bed of boxspring in hoogte verstellen.