Home > BartsBarts | Mutsen, sjaals en handschoenen

Barts is een creatief, Nederlands merk dat ieder jaar verrast met een unieke collectie accessoires. Authentiek, no-nonsense en plezier maken dat is waar Barts voor staat. Barts is liever de beste dan de grootste. In onze webshop kunt u terecht voor een grote collectie Barts artikelen. Barts mutsen, sjaals, hanschoenen etc., u vindt het allemaal. Bestel uw Barts artikelen eenvoudig in onze webshop!

Barts geschiedenis

Het begon allemaal in 1986 in Saint-Tropez waar Bart Koene aan de boulevard zelfgemaakte zwemshorts verkocht. Binnen zes weken was hij door z'n gehele voorraad heen. Met het verdiende geld maakte Bart een wereldreis waar hij in Bali prachtige, kleurrijke stoffen kocht voor nieuwe, trendy shorts. Ook deze shorts verkocht hij vervolgens eenvoudig aan de zuid-Franse kust. Langzaam aan breidde Bart zijn collectie uit met bandanas en accessoires. Uiteindelijk werd in 1992 het bedrijf Barts gelanceerd. Barts begon in Nederland met bandanas, een groot succes wat vervolgens leidde tot een wintercollectie met hip-hop mutsjes. Inmiddels is Barts uitgegroeid tot een internationaal succesmerk in winteraccessoires. Kwalitatief hoogstaande producten met een prachtig design.
Klanten van Barts zijn zeer loyaal en dat is niet voor niets; Barts is altijd authentiek gebleven, heeft een uitstekende collectie, levert stipt op tijd en heeft een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Overtuig uzelf van de geweldige Barts collectie!