1 tot 22 van 22 Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 22 van 22 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Berba | Welkom in onze Berba online shop!!

Berba gebruikt kalfsleder van de hoogste kwaliteit. Als grondstof voor de Berba collecties worden uitsluitend Europese kalfshuiden gebruikt. Het looiproces verloopt conform de allerhoogste milieunormen en is vrij van giftige stoffen. Het leder heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en heeft bovendien een uiterst soepele en zachte "touch". Deze touch is de voornaamste oorzaak voor de bewondering die er bestaat voor het merk Berba. Uniek: bij veel Berba producten is niet alleen de buitenzijde, maar ook het gehele interieur gemaakt uit mooi kalfsleder.

Doordat het leder door en door geverfd is, behouden de Berba producten hun oorspronkelijke kleur. De geraffineerde afwerking zorgt bovendien voor een gegarandeerd lange levensduur.

Berba geschiedenis 

In 1974 begon Ruud Kuckelkorn -na jarenlange ervaring in zijn ouderlijk bedrijf met het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige tassen en kleinlederwaren. Als merknaam gebruikte hij de namen van zijn beide kinderen Berry en Bas: Berba. Berba is een echt Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving. Vanuit de moderne vestiging in het Zuid-Limburgse Voerendaal worden alle Berba collecties ontworpen en gedistribueerd.

Berba Collecties online

Berba Soft: Een prachtige collectie lederen tassen, portemonnees en sleuteletuis van uiterst zacht en soepel kalfsleder.
Berba Chamonix: Een trendy collectie van stevig en door en door geverfd leder wat zorgt voor een gegarandeerd lange levensduur van uw Berba tas.
Berba Valentino: Stijlvolle herenportemonnees van prachtig kalfsleder.