Home > Bert Plantagie


1 tot 51 van 148 Pagina: 1 2 3 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 148 Pagina: 1 2 3
Toon producten per pagina

Bert Plantagie

Bert Plantagie opgericht begin 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendere merken binnen de meubelbranche. Bert Plantagie is een oer-Hollands merk met kwaliteitsmeubelen. Sinds 2000 timmert het design merk hard aan de weg en met succes. Met haar fauteuils, stoelen, kasten en tafels spreekt Bert Plantagie een breed publiek aan; in binnen- en buitenland. Bekende designers zoals Roderick Vos en Stefan Steenkist weten telkens weer een tijdloze en stijlvolle collectie te presenteren.

Bert Plantagie kenmerken

Bert Plantagie staat voor Water, Vuur, Aarde, Lucht en ‘The fifth element’. Bert Plantagie kiest voor basisontwerpen met respect voor de natuur. Verantwoorde, pure materialen zoals massief hout, roestvrij staal en hoogwaardige stoffen en leder voeren de boventoon. Een relatief nieuw concept is ‘Make it yours’. Dit zijn eetkamerstoelen die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Wilt u vierkante pootjes of liever rond? Met armleuning, zonder armleuning, verstelbaar of niet? Daarnaast biedt Bert Plantagie de gelegenheid om met kleur een persoonlijk interieur te creëren. Bert Planatgie heeft vier moodboards geïntroduceerd waarmee iedereen zelf een evenwichtig, smaakvol en altijd uniek interieur kan samenstellen.

Bert Plantagie Outlet

Bert Plantagie vernieuwd regelmatig de producten, vandaar dat wij deze producten ook afprijzen in onze toonzaal, hierdoor kunnen we dus aantrekkelijke kortingen geven op de modellen van Bert Plantagie. Wij hebben enkele keren per jaar een Bert Plantagie outlet waar deze modellen allemaal bij elkaar te zien zijn. Wij hebben voor alle winkels de collectie van Bert Plantagie vernieuwd, vandaar dat we nu met korting aan kunnen bieden.

Waar kunt u Bert Plantagie meubelen bekijken?
Wij hebben de collectie van Bert Plantagie opgesteld in onze woonwinkels in Heerlen, Sittard en Venlo. Hier hebben wij een groot deel van de collectie staan. Indien u graag online Bert Plantagie met korting wilt bestellen dan is dit mogelijk. Zoals hierboven omschreven hebben wij behoorlijk wat toonzaal modellen staan met korting. Wij hebben ook veel meubelen van Bert Plantagie op voorraad. U kunt dan denken aan;

- Audrey Bert Plantagie (stoel)
- Jeanne Bert Plantagie (stoel)
- James Bert Plantagie (stoel)
- Crown Bert Plantagie (tafel)
- Smile Bert Plantagie (tafel)
 

Bert Plantagie Studio's
Bert Plantagie heeft diverse studio's in Nederland in Limburg staan er 3 zeer mooie studio's gepresenteerd bij Berden Wonen. Wij hebben in zowel Heerlen, Sittard als Venlo een zeer mooie ruimte waarin de collectie gepresenteerd wordt. Bert Plantagie is een van de sterke partners van Berden Wonen! In de Berden vestigingen in Venlo, Sittard en Heerlen wordt een uitgebreid assortiment gepresenteerd van prachtige Bert Plantagie stoelen, tafels, banken en fauteuils! Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Bert Plantagie - Make it yours!

Bert Plantagie heeft nu een nieuw concept, namelijk "Make it yours" dit betekent dat u uw eigen eetkamerstoel samenstellen naar uw eigen wensen. Wilt u graag vierkante pootjes of toch liever rond? Met armleuning, zonder armleuning, u kunt het niet bedenken of het kan. Als u dan klaar bent met het samenstellen van uw eigen Bert Plantagie eetkamerstoel dan kunt u zelfs uw eigen label erin laten maken met de naam die u graag wilt.