Björn Borg | Welkom in onze Björn Borg online shop!!


Björn Borg is bij veel mensen nog altijd bekend om zijn glansrijke tenniscarriëre maar het zal niemand ontgaan zijn dat hij ook in de modewereld naam heeft gemaakt. Wij hebben een aantal artikelen uit de BjÃ�¶rn Borg Underwear collectie voor u online gezet. Trendy, kleurrijke boxershorts van goede kwaliteit!

BjÃ�¶rn Borg geschiedenis

BjÃ�¶rn Borg is niet alleen een klinkende naam als het gaat om mode, hij heeft ook zijn sporen verdiend in de sport. Na een glansrijke carriÃ�¨re als tennisser, besloot de Zweed in de jaren tachtig zijn geluk te beproeven als zakenman. Hij begon een eigen kledinglijn maar kwam er al gauw achter dat ondernemen andere talenten vereist dan tennissen.

In 1987 gaf hij daarom zijn naam in licentie aan de Scandinavian Sourcing and Design Group in Stockholm. Deze organisatie lanceerde BjÃ�¶rn Borg Underwear en bouwde het merk uit tot wat het vandaag de dag is.

BjÃ�¶rn Borg is verkrijgbaar in grote delen van Europa. Sinds 1993 wordt het merk gedistribueerd in Nederland en BelgiÃ�«. Het assortiment omvat bodyfashion, casualwear, sportswear, badkleding, underwear, lingerie en bags.

BjÃ�¶rn Borg is een wereld beroemde tennisser en daarna is BjÃ�¶rn Borg bekend geworden door het ontwikkelen van Bjorn Borg underwear, maar ook door andere BjÃ�¶rn Borg producten.