Camps & Camps sieraden

Camps & Camps gelooft in de waarde van een mooi en verfijnd product, dat met aandacht gemaakt is. Vakmanschap heeft dan ook een hoge prioriteit voor Camps & Camps. Europese sieraden bezitten van oudsher een bijzondere kwaliteit en elegantie. Vanuit de wens om de geschiedenis en de kennis van het Europese sieraad in leven te houden, besteedt Camps & Camps aandacht aan elk detail. Voor elk ontwerp wordt met precisie gezocht naar de juiste kleuren, de meest krachtige vorm en de perfecte afwerking.

Camps & Camps

Camps & Camps creÃ�«ert handgemaakte, Europese designer sieraden van hoge kwaliteit en blijvende schoonheid. Camps & Camps voelt zich thuis in de wereld van mode en kleding en brengt jaarlijks twee nieuwe collecties uit die aansluiten bij het modebeeld van dat seizoen. Camps & Camps wordt verkocht in de Benelux, Duitsland, Spanje, Denemarken en de Verenigde Staten.

Camps & Camps sieraden

Sieraden van Camps & Camps worden volledig in Europa ontworpen en geproduceerd. Monique Camps ontwerpt de collectie in het atelier op de hoofdlocatie in Noord-Limburg. Daar worden tevens delen van de collectie handmatig in elkaar gezet. Camps & Camps werkt daarnaast samen met vakmensen in onder meer ItaliÃ�«, Frankrijk, Spanje en Duitsland die net als zijzelf generaties vakmanschap over sieraden bij zich dragen.

Camps & Camps geschiedenis

Camps & Camps is in 1997 opgericht door de zusjes Ine en Monique Camps. In 1995 hebben zij het bedrijf van hun ouders overgenomen, die sinds de jaren ââ�¬Ë�60 een bijoux groothandel hadden. Gegrepen door de rijke geschiedenis en de uitzonderlijk hoge kwaliteit van Europese sieraden, hebben Ine en Monique een nieuwe weg gekozen. De originaliteit en de verfijning van met name de Franse bijoux werd het uitgangspunt van Camps & Camps. Met de Nederlandse introductie van de dormeuse, heeft het merk haar eerste stappen gezet. Inmiddels is Camps & Camps uitgegroeid tot een volwaardig merk, vernieuwend, eigentijds en trouw aan het erfgoed van de Europese bijoux.