Categorie

Home > ChasinChasin | Jeans, Shorts , T-shirts, Jackets, Hemden

Chasin' is een lifestyle jeansmerk dat wordt gemaakt voor de nieuwsgierige man, die grenzen verlegt en voluit leeft. Het merk ontwikkelt voor deze man Chasin' looks met jeans als kernproduct. Het hart en de ziel van Chasin' is dan ook 'Lust for Jeans' en dit inspireert het internationale designers team continue om de allerbeste jeans collecties ter wereld te maken.
 
De jeanscollectie bestaat uit iconische modellen zoals de Reunion, Jagger, Crown, Ego en Sigara. Door het juiste doek, wassing en details gaan deze modellen ieder seizoen met de tijd en trends mee.
 
Chasin' brengt ook actuele broeken waarbij Preload en Ego topmodellen zijn. Door de bekende Chasin' details is elke Chasin' jeans in een oogopslag herkenbaar. Bekende details zijn onder andere de gepatenteerde backpocket details, Chasin' Lotus en 3-piece en het gepatendeerde side label.
 
Naast jeans en broeken bestaat de Chasin' collectie ook uit hemden, t-shirts, shirts, jackets, shorts, underwear, swimwear, footwear en accessoires. De rijke details, de juiste stoffen en het typische Chasin' handschrift maken de collectie herkenbaar.

Laat je verrassen door door de nieuwste collectie van Chasin' en kom snel naar Berden The Basement in Heerlen, Sittard en in Blerick!