Home > Falke


1 tot 25 van 25 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 25 van 25 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Falke | Welkom in onze Falke sokken en beenmode online shop!!

Falke collectie bestaat uit de Classic, Casual, Homesocks, Sensitive, Seasonal en Sport. Voor zowel mannen als vrouwen. Falke heeft verschillende ontwerpen designs. De perfecte designs hebben, natuurlijk, meer varianten dan alleen maar één. Afhankelijk van persoonlijke smaak.

Falke staat voor de hoogste kwaliteitsnormen en zorgvuldig uitgekozen designs. Falke biedt A-klasse producten. Producten die zorgen voor maximaal plezier.
 

Falke geschiedenis

In 1895 werd Falke opgericht door de Duitse Franz Falke-Rohan in zijn eigen weverij. Zijn oudste zoon Franz junior neemt het management in 1902 over en leidt Falke naar succes tijdens de eerste wereldoorlog. In 1918 opent Franz-Rohan en zijn zoon een fabriek in Schmallenberg, Nu bekend als Falke Yarns, en daarmee de basis voor de toekomstige ontwikkelingen. In 1920 wordt in Schmallenberg een nieuw gebouw geopend voor nieuwe machines en telefonie. Deze locatie wordt tegenwoordig gebruikt als hoofdkantoor. Na de dood van Frans Falke-Rohan Junior wordt Falke door de Salomon Stern Company voort gedragen. Het handelsmerk Falke wordt in 1946 ontwikkeld.

In 1951 wordt het management weer overgenomen door de zonen van Frans Falke-Rohan Junior genaamd Paul en Franz-Otto Falke. Hun doel is Falke verder uit te breiden en meer export te creëren. Deze uitbreiding wordt dan ook voortgezet in 1958 met een aankoop van een nieuw fabriek Uhli. Deze fabriek fabriceerde de eerste nylon panty in Duitsland en hadden als eerste van Duitsland een katoen machine. Hierdoor kon Falke de fijnste beenmode ontwikkelen en op de markt brengen. In 1960 en 1970 gaf Falke zichzelf een goede naam door meer vrouwenbeenmode te ontwikkelen.

In 1990 wordt Falke doorgegeven aan zoon Paul en neef Franz-Peter Falke. In 1994 ontvangt Falke een milieuvriendelijk Award. Deze Award heeft Falke te danken aan het ontwikkelen van Clima wol. Na verdere uitbreidingen naar Europa en andere landen is Falke nog steeds aan het groeien.