Home > Filialen > Blerick


Berden BlerickBerden Mode & Slapen Blerick

 
Openingstijden:
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 10.00 - 18.00 uur
Iedere zondag geopend 12.00 - 17.00 uur

Iedere zondag geopend!

Bekijk hier onze speciale openingstijden

GRATIS parkeren in het hele centrum van Blerick!

Berden Mode & Slapen
Laurentiusplein 3
5921 GX Venlo-Blerick
077-3248800

Berden Mode & Slapen Blerick

Van harte welkom op de pagina van Berden Mode & Slapen Blerick. Voor het hele gezin een outfit naar smaak uitzoeken? Dat kan bij Berden in Blerick. Heren-, dames-, baby- en kindermode vindt u in ons vestiging verspreid over verschillende verdiepingen. De afdeling Grandissimo is er voor de modebewuste vrouw met een maatje meer. Natuurlijk kunt u ook terecht op onze afdelingen lingerie en beenmode om uw outfit helemaal compleet te maken! Bij de kassa van de basement heren is een afgiftepunt van Marnita Stomerij & Wasserij gevestigd.

Tevens heeft Berden Blerick een uitgebreide slaapafdeling waar onze adviseurs u graag alles over slapen en de daarbijhorende gezondheidstips vertellen. Wij hebben diverse topmerken op het gebied van slapen zoals bijvoorbeeld Auping, Dreamborn, Tempur en Hülsta en nog vele andere merken. Indien u op zoek bent naar een slaapkamermeubel dat wij niet in Blerick hebben opgesteld, vraag het dan gerust, wij kunnen namelijk alle meubelen leveren en helpen u hier graag mee verder.

Wilt u even bijkomen? Dat kan in ons lunchcafé en koffieroom Ambiance. We hebben op de eerste verdieping een prachtig terras waar u op een zonnige dag kunt genieten van heerlijke koffie met gebak. Meer weten? Bezoek de website www.lunchcafeambiance.nl en ontdek alle mogelijkheden!

Bekijk hier onze Berden Presentatie film  
 

Routebeschrijving Berden Mode & Slapen Blerick

Hieronder kunt u ons vinden via Google Maps. Klik op de A, dit is onze vestiging en u kunt vervolgens op routebeschrijving klikken. Tot ziens bij Berden Mode & Slapen te Blerick!