Home > Filialen > Venlo Wonen


Berden Wonen VenloBerden Wonen Venlo

 
Openingstijden:
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Koopzondagen 12.00 - 17.00 uur

Iedere zondag geopend!

Berden Wonen Venlo
Nijmeegseweg 6
5916 PT Venlo
 

Berden Wonen Venlo

Van harte welkom op de pagina van Berden Wonen Venlo, Berden is de marktleider het op het gebied van Design Meubelen in de regio Venlo en omstreken. Berden heeft onlangs een upgrade gemaakt in hun collectie en hebben daarom deze marktpositie kunnen bereiken. Wij hebben diverse goede merken op het gebied van moderne meubelen en design meubelen. In Venlo hebben wij studio presentaties van Leolux, Rolf Benz, Bert Plantagie, Pastoe, Jori, Artifort, Alessi, De Sede, MDF Italia, Pode, Hülsta en nog vele andere merken. Indien u op zoek bent naar een meubel dat wij niet in Venlo hebben opgesteld, vraag het dan gerust, wij kunnen namelijk alle meubelen leveren en helpen u hier graag mee verder.

Tevens vindt u in onze showroom te Venlo een kleine display van onze partner gordijnenwinkelaanhuis.nl. Laat u adviseren en kies de mooiste vitrage door onze partner aan huis langs te laten komen! Bekijk de verdere info over gordijnen.
 

Berden Venlo - gratis parkeren

Berden Meubelen Venlo is gevestigd op de woonboulevard aan de Nijmeegseweg 6. Hier is ruim parkeeraanbod en u kunt hier gratis parkeren. Wij verwelkomen u graag in onze mooie design meubel winkel in Venlo.

Bekijk hier onze Berden Presentatie film
 

Routebeschrijving Berden Wonen Venlo

Hieronder kunt u ons vinden via Google Maps. U kunt vervolgens op routebeschrijving klikken. Tot ziens bij Berden Wonen te Venlo!