Home > G-Star
G-star | G-Star Jeans, welkom in onze webshop!

Klanten verwachten van G-star producten uitstekende kwaliteit, een stijlvol design en trendy uiterlijk. Tegelijkertijd willen ze er zeker van kunnen zijn dat de G-star kleding op een milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier gemaakt is.

G-Star heeft de ambitie om een bijdrage te leveren aan een betere wereld door goede omstandigheden in de fabrieken te garanderen, meer duurzame producten te ontwikkelen en onze impact op het milieu te verminderen.


 

G-Star geschiedenis

Vanaf het begin in 1989 staat G-Star bekend om zijn innovatieve en vernieuwende stijl in de wereld van denim. De constante zoektocht naar nieuwe grenzen, de exprimentele stijl en de productontwikkeling hebben ertoe geleid dat het merk een wereldwijde bekendheid heeft. De ruwe, oorspronkelijke en eerlijke kenmerken van het merk zorgen ervoor dat G-star zijn uitgesproken en onorthodoxe stijl kan handhaven.

"Just the product" is altijd de filosofie en marktbenadering van G-Star geweest. De ontwikkeling van innovatieve producten zoals Raw Denim, dat een grote invloed heeft gehad op de jeanswereld, was een natuurlijk gevolg daarvan. Sinds de introductie van Raw Denim in 1996 heeft G-Star zijn concept uitgebreid. Vooral de introductie van de G-star Elwood betekende een enorme wereldwijde doorbraak. Het omvat nu ook een nieuwer, scherper imago dat aansluit bij iedere stijl, trend en leeftijd, zonder dat het product zijn pure vorm verliest. Authentieke details en functionele accessoires geven de collectie een sterke identiteit.

G-Star staat voor een innovatief en perfect product. Ieder seizoen is de kleding gebaseerd op de jeanscollectie, terwijl authentieke details en innovatieve washings worden toegevoegd. Het merk heeft de laatste jaren meerdere doorbraken meegemaakt en blijft zich uitbreiden naar vele verschillende markten in de hele wereld.

Het G-Star merk is een stijl die bij iedere periode past. Baanbrekend en experimenteel. Alternatief en traditioneel. G-Star staat voor het maken van excentrieke combinaties en vertrouwde authenticiteit. Just the product.


Hierboven staan een aantal artikelen uit het assortiment van G-Star, zoals heren jeans, dames jeans, dames jassen en jurken