Home > Gelderland


1 tot 51 van 67 Pagina: 1 2 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 67 Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

Gelderland Meubelen

Gelderland is een Nederlands meubelbedrijf met oog voor detail. Met enkele bekende ontwerpers in huis, biedt Gelderland vier eigenzinnige collecties aan: Gelderland: ingetogen & tijdloos design, Young: vlot & casual, ArX: licht klassiek & barok, Luna: gestoffeerde bedden. Alle Gelderland meubelen worden gemaakt door ervaren vakmensen die hun hart verloren hebben aan het meubelvak.
 

Gelderland meubelen geschiedenis

Gelderland is opgericht in 1935 en kent een rijke historie. De oprichter was gecharmeerd van Scandinavisch design en zodoende werd al in een heel vroeg stadium van de geschiedenis gekozen voor moderne vormgeving en hoekige vormen. Daarnaast werd de basis gelegd voor misschien wel het belangrijkste principe dat tot op de dag van vandaag leidend is; duurzaamheid en zitcomfort.

Alle meubelen worden door ervaren vakmensen met een grote liefde voor het meubelvak ambachtelijk vervaardigd in Nederland. Bij de keus voor een Gelderland meubel gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. De Gelderland showroom vindt u in Culemborg en deze biedt u de gelegenheid om de totale collectie te bekijken en het best bij u passende comfort te ervaren.

Bij Gelderland is het werken met designers sterk geworteld in haar geschiedenis en traditie. Door de veelheid van ontwerpers ontstaan verschillende benaderingen van de kenmerkende ingetogen en strakke vormgeving. De brede collectie, de aandacht voor comfort en design, het ambachtelijke vakmanschap en de hoge service vormen de kracht van de organisatie. En zijn een belofte aan u voor nu en in de toekomst.
 

Gelderland 5570:

Wij hebben de Gelderland 5570 fauteuil op voorraad in leder Jumbo, kleur zwart. Wij kunnen deze fauteuil dus snel leveren!

Gelderland heeft diverse meubelgroepen, namelijk Gelderland bankstellenGelderland FauteuilsGelderland eetkamerstoelen en nog zelf Gelderland eettafels.


Gelderland Meubelen

Gelderland meubelen wordt vaak zo genoemd omdat wanneer men Gelderland zegt niet direct de link naar Meubelen gemaakt wordt, vandaar dat wij ook vaker over Gelderland Meubelen spreken. De collectie van Gelderland meubelen staat uitgebreid in onze showrooms en online. U bent van harte welkom!