Home > HOM


1 tot 35 van 35 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

1 tot 35 van 35 producten Pagina: 1
Toon producten per pagina

HOM | Welkom in onze HOM online shop!!

Het franse merk HOM is echt een merk voor de man die durft! HOM staat bekend om de perfecte pasvorm en look. HOM underwear is er voor jong en oud en in alle mogelijke stijlen; sportief, zakelijk, elegant, uitdagend....

HOM geschiedenis

Het merk HOM is in 1968 bedacht door Charles Belpaume en Gilbert Anselme. De vindingrijke Fransen veroverden al snel een van de topposities in de ondergoed- en badmodebranche. Hom is intussen verkrijgbaar op vijf continenten in meer dan 80 landen.
HOM staat bekend als de belichaming van mannelijkheid en innovatie in herenondergoed. Door als eerste een soepele voorkant in een mannenslip te introduceren, heeft HOM zich gepositioneerd als trendsetter op het gebied van comfort en ondersteuning. De perfecte combinatie van creativiteit en ervaring is dan ook steeds terug te vinden in HOM ondergoed. Ook het voortdurend streven naar verbetering van de kwaliteit, de gebruikte materialen en de afwerkingdetails zijn kenmerkend voor HOM.

De HO1 is HOM's symbool voor comfort. Een serie dat de beroemde horizontale opening combineert met een heerlijk tweede huid effect.