Home > Jensen


1 tot 17 van 17 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 17 van 17 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Jensen bed | Jensen Supreme | Berden Slapen


De Jensen boxspring is alles behalve een normaal bed. Jensen heeft een uiterst hoog comfort en heeft een uiterst goede kwaliteit. Jensen boxsprings worden in Noorwegen geproduceerd. Berden heeft als enige in Limburg de zeer exclusieve Jensen shop in shop, waar alle Jensen boxspringsJensen matrassen en overige Jensen producten zijn te bezichtigen. Om het luxe Jensen gevoel te ervaren, kunt u bij Berden terecht in de zeer exclusieve Jensen Shop in Shop in Sittard. Hier kunt u de Jensen boxspring en de andere bedden bezichtigen in een unieke Noorse sfeer. Jensen werkt volgens de slogan: You must feel it to believe it!

Het lijdt geen twijfel dat een goede nachtrust essentieel is als we van de volgende dag - en dus van ons leven - willen genieten. Juist daarom streeft de Noorse firma Jensen er al meer dan 60 jaar naar de comfortabelste bedden van de wereld te produceren. Deze ambitie vindt u terug in alles, van de constructie van de bedden tot en met de aanpassing ervan aan uw persoonlijke wensen. Het doel dat wij steeds voor ogen hebben, is: uw ligcomfort verbeteren. Voor ons is uw bed zoveel meer dan alleen maar een bed.
 

Jensen geschiedenis

Het is interessant om te zien hoe het matras zich de afgelopen decennia heeft ontwikkeld. Er zijn veel technische vernieuwingen op de markt gekomen en vaak was Jensen daarvan de uitvinder. Maar ook in vormgeving is Jensen toonaangevend. Wij hebben bewezen dat een boxspring ook een streling voor het oog kan zijn.

Dankzij royale garanties kunt u rustig slapen op uw matras van Jensen, want u kunt er zeker van zijn dat het nog jaren meegaat. Het is al meer dan een halve eeuw geleden dat het eerste matras van Jensen het licht zag. Dat gebeurde, om precies te zijn, op 14 februari 1947 in Noorwegen, toen Jensen werd opgericht. De eerste matrassen die geleverd werden, waren gevuld met paardenhaar en katoenwatten. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd maar één belangrijk aspect is gebleven, namelijk de vol overgave beleden filosofie dat je moet kunnen zien en voelen dat het een echt Jensen-bed is.

Jensen is tegenwoordig een van de grootste matrassen-producenten van Scandinavië. In Svelvik, aan de Oslofjord, worden jaarlijks meer dan 300.000 boxsprings geproduceerd en veel werknemers hebben het vak geleerd van hun ouders. Zij hebben hart voor de zaak, zijn trots op hun product en hebben een deskundigheid die geen machine ter wereld kan vervangen. Dat is natuurlijk ook een reden waarom de naam Jensen een begrip is geworden, ook buiten Scandinavië.