Home > Knirps


1 tot 10 van 10 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 10 van 10 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Knirps | Knirps paraplu's online!!

Technologie is bedoeld om ons te helpen, om ons leven makkelijker en productiever te maken. Bij Knirps geloven ze dat de technologie net zo vanzelfsprekend moet zijn als de zonneschijn na de regen! Daarom ontwikkelt Knirps Paraplu's technologisch geavanceerde paraplu's die speciaal voor u zijn ontworpen. Ze maken het U gemakkelijk, en houden U droog.

Knirps geschiedenis

80 jaar geleden (1928) heeft Hans Haupt de opvouwbare Knirps paraplu uitgevonden. Hans Haupt vond het wandelen met een wandelstok en lange paraplu ongemakkelijk... en zo ontstond het idee om een kleine opvouwbare paraplu te maken.
Knirps is nu wereldwijd één van de grootste en zeker het bekendste paraplumerk.
Knirps paraplu's staan bekend om hun bedieningsgemak, kwaliteit en technologisch geavanceerde ontwerp.

In de afgelopen 80 jaar is er natuurlijk veel aangepast aan de wensen van de gebruiker. Knirps heeft U veel te bieden. Veiligheid en bedieningsgemak, gekoppeld aan de kwaliteit die van Knirps verwacht wordt, hebben de Knirps FiberTech opgeleverd. Deze opvouwbare paraplu is windbestendig en toch licht in gewicht.
Ook de Knirps Long paraplu´s zijn makkelijk in gebruik, lichtgewicht en stevig!

In 1992 ontstaat de Knirps 4AllWeather stormparaplu. Roland Iten ontwierp de asymmetrische paraplu die hetzelfde jaar nog door Knirps Zwitserland in productie wordt genomen. In 1993 wordt de paraplu bekroond met diverse fel begeerde prijzen. Anno 2009 introduceert Knirps de 4AllWeather, een paraplu waarvan de oorsprong ligt bij het originele ontwerp uit 1992.

Voor Knirps paraplu's kunt u tevens terecht in ons filiaal te Heerlen.