Home > Kreamat


1 tot 5 van 5 Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 5 van 5 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Kreamat | Slapen a la carte

Het ultieme slaapcomfort: het is een wetenschap, maar geen exacte. Logisch, elk lichaam is uniek. Bouw, lengte, gewicht, wervelkolom, leeftijd, man, vrouw... wat goed is voor u, is niet noodzakelijk geschikt voor iemand anders. Kreamat beseft dat en ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op uw individuele slaapbehoeften.

Kreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het menselijk lichaam vormt hierbij steevast het uitgangspunt. Het doel van hun creaties? U een goede slaaphouding en een heerlijk slaapgevoel bezorgen. Dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk een de keuze voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

Ontwerpen, onderzoeken, testen, bijsturen... de slaapexperts van Kreamat gaan niet over een nacht ijs. Rug-, slaap- en andere specialisten onderzoeken alle nieuwe creaties. Testslapers proberen ze uit - soms maanden aan een stuk. Pas wanneer ze volledig tot hun recht komen, brengt Kreamat de nieuwe producten op de markt. Klaar om u een zalige nachtrust te bezorgen...