Home > Kreamat > Boxsprings > Sparta


Sparta
32485 32486 32487

Kreamat Sparta

Kreamat Sparta collectie

De Sparta collectie van Kreamat biedt talloze mogelijkheden voor een prachtig interieurconcept in uw slaapkamer. Geen overdaad aan luxe, wel praktische en esthetische elementen voor een gerieflijk ingericht interieur. De Sparta collectie is ontworpen door Studio Segers.

Zacht gestoffeerde hoofdeinden in twee hoogtes en verschillende breedtes kunnen tegen de wand of vrijstaand gemonteerd worden. Achter de hoofdeinden worden functionele open kasten of hangkasten aangebracht in diverse kleuren houtfineer. De lage houten modules zijn voorzien van extra handige bergruimte. Een optionele kleerhanger in gepoedercoat aluminium kan bevestigd worden aan de hoofdeinden.

In de Sparta collectie is er ook een vrijstaande opstelling van het bed mogelijk. Hieraan kan een U-vormig houten werktablet met of zonder gesloten berging geplaatst worden dat dienst doet als bureau of kaptafel.

De Sparta collectie bevat boxsprings in zijn meest minimalistische vorm. De unieke gepatenteerde Kreamat techniek zorgt er voor dat het lichaam in zijn natuurlijke houding wordt aangestuurd. Gewoonweg op en top hoogwaardig gezond ligcomfort.

Vraag informatie of een geheel vrijblijvende offerte aan!

 Offerte aanvragen:


Type de onderstaande code over (verplicht veld)
To see if you are human