Home > Kristalia


1 tot 47 van 47 Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 47 van 47 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Kristalia | Kristalia design meubelen

Kristalia werd in 1994 opgericht door jonge lokale ondernemers die twee passies hadden: design en jazz. Direct vanaf de start besteedde Kristalia speciale aandacht aan innovatieve projecten door middel van experimenten en de continue zoektocht naar nieuwe technische oplossingen. Daarbij gebruikte Kristalia materialen die ze haalden uit de gebieden van mode en sport.

In de herfst van 1995 , presenteerde Kristalia de eerste catalogus naar hun commerciële netwerk. De beoogde doelgroep voor deze eerste producten waren mensen op middelbare leeftijd die zich richtten op een eigentijdse inrichting. Deze doelgroep zou zich in de hogere tot middenklasse economie bevinden.

Vanaf het einde van de jaren '90, toen het bedrijf, Kristalia, definitief werd opgericht, ontstond het verlangen om een nieuw pad te bewandelen. Kristalia wil vanaf dat moment ook klanten aanspreken die niet per direct gebonden zijn aan traditie. Kristalia wil graag producten aanbieden met esthetische en kwalitatieve eigenschappen die dicht bij modern Italiaans design liggen.

Tegenwoordig bestaat de Kristalia collectie uit producten die opvallen door het wezenlijke karakter, het gemak van plaatsing en die makkelijker passen binnen de wensen van de jongere klant , in lijn met de hedendaagse behoeften van het dagelijks leven. Op dit moment is Kristalia samengesteld uit en wordt geleid door mensen die gemotiveerd en zeer betrokken zijn bij de ontwikkelingsplannen. Strategieën geanalyseerd door de eigenaren worden pas ingevoerd nadat ze aan alle werknemers zijn gepresenteerd. Deze constante zoektocht naar teamspirit, een teamspirit die graag zoveel mogelijke uitdagingen aanneemt, creëert enthousiasme en toewijding.

Berden heeft sinds kort in alle vestigingen de collectie van Kristalia staan. Toppers uit het Kristalia-assortiment zijn de Elephant stoel, Sushi tafel en Nori tafelU bent van harte welkom om deze mooie design collectie te komen bekijken! Onze uitgebreide collectie bestaat uit Kristalia tafels, Kristalia stoelen en nog veel meer!