Home > Kunert


1 tot 18 van 18 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 18 van 18 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Kunert | Welkom in onze Kunert online shop!!

De eigenschap van Kunert is de A-klasse van de Kunert groep. Kunert staat voor kwaliteit en tijdloze design. Mensen met stijl, aanspraak en klasse, de klassieke elegantie, samen met hoge kwaliteit, zijn bij Kunert aan het juiste adres.

Modieuze elegantie, fijne creaties voor hem en haar. Perfect in detail, harmonieus geheel. Beste materialen, geraffineerdste details en met de hand gemaakte perfectie zorgen voor fascinatie aan de benen, voor het moment van verleiding.

Klik hier voor de gehele Kunert collectie
Kunert Dames
Kunert Heren

Kunert geschiedenis

Kunert wordt opgericht in 1907 door Maria Kunert. Na de eerste wereldoorlog was er een eigenaardige vrijheid in de mode. Men mocht weer been laten zien en hierdoor kwam er dus een grote vraag naar elegante beenmode. De katoen-machine heeft het mogelijk gemaakt, sokken met pasvorm te herstellen wanneer deze gedragen zijn.

In 1924 maakt Kunert hun eigen katoen om hiervan beenmode te produceren. De moderne beenmode zou voor iedere vrouw toegankelijk worden. In 1930 verbreedt Kunert zich naar Europa. In 1950 komt het Kunert logo op de markt. In 1966 ontwikkeld Julius Kunert een garen met eigenaardige producteigenschappen. Hoge elastiteit, soepel, transparant en een zijde glans. De vrouwenwereld was enthousiast.

In 1971 benoemde Julius Kunert zijn neef Michel tot zijn plaatsvervanger in zijn winkel zodat hij zich meer kon gaan storten op het strategische plan van Kunert. Hij blijft tot 1993 nauw met Kunert verbonden. In 1978 breidt Kunert uit door het aankopen van het merk Hudson. Hudson vervult de behoeftes van de hele familie en dat wat Kunert mist. Nu met de collecties compleet gaat Kunert de toekomst tegemoet.