Home > Laauser


1 tot 2 van 2 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 2 van 2 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Laauser

Tijdloze vormen, hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn de attributen die zeer nauw met dit bedrijf verbonden zijn. Al meer dan 115 jaar is Laauser bezig met het produceren van zitmeubelen, die door middel van hun functionaliteit zich aanpassen aan ieders persoonlijke wensen. Door de bijzondere vormen vindt eenieder een ontwerp dat bij de eigen persoonlijkheid past.

Wat 115 jaar geleden begon als een kleine werkplaats waar stoelen getimmerd werden, is nu een van de oudste Duitse meubelfabrieken. Bovengemiddelde bouwkwaliteit en een gevoel voor tijdloze vormen met een vleugje extravagantie zijn leidend voor de meubelen van Laauser. Meubelen met passie.

Otto Laauser, de kleinzoon en opvolger van de oprichter Gottlieb Laauser, geldt tot op de dag van vandaag nog als uitvinder van de eerste gestoffeerde woonlandschappen. 'Made in Germany' is de basis van de bedrijfscultuur, die de laatste honderd jaar trouwe gevolgd is en die Laauser in de toekomst ook wil blijven volgen. De huidige vestigingslocatie Gro�Ÿbottwar in Baden-W�¼rttemberg ligt niet ver van Spiegelberg, de woonplaats van oprichter Gottlieb Laauser. Alle meubelen van Laauser worden met de hand vervaardigd door professioneel opgeleide vakmensen.