Categorie

Home > MAC


1 tot 6 van 6 Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 6 van 6 Pagina: 1
Toon producten per pagina

MAC Jeans| Welkom in onze MAC Jeans online shop!!

De kracht van de MAC-broekencollectie is voor elk type man een perfect passende broek te maken. Altijd van perfecte kwaliteit en aangepast aan het huidige modebeeld met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

MAC kent sinds een jaar een uitgebreid pasvormsysteem. De pasvormen worden met kleuren aangeduid op de etiketten aan de broeken. Elke pasvorm heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen.

MAC geschiedenis

De geschiedenis van MAC jeans begint in 1973, wanneer de heer Gansb�¼hler uit Wald Rossbach in het Duitse Beieren het idee ten uitvoer brengt om een perfect passende herenbroek op de markt te brengen. De Mac Jeans modellen die volgden, zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. Kort na de eerste leveringen Mac Jeans neemt de productie van broeken in sneltreinvaart toe. De combinatie van pasvorm, kwaliteit en concurrerende prijs blijkt de sleutel tot succes. Het klantenbestand van Mac jeans is enorm gegroeid en de verkoop van broeken in Europa is gestegen tot ruim 5 miljoen per jaar.

MAC online