Home > MDF Italia


1 tot 51 van 72 Pagina: 1 2 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 72 Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

MDF Italia

MDF Italia is meester in "de kunst van het weglaten". Het motto eenvoud is goud komt tot uiting in alle strakke, minimalistische ontwerpen met de hoge functionaliteit waarvoor MDF Italia meubelen geliefd zijn over de hele wereld. Efficiency en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden. Deze succesfactor heeft MDF Italia tot een van de meest innovatieve producenten van hoogwaardige design meubelen gemaakt. De kleuren en materialen die door MDF Italia worden gebruikt zijn helder en verfrissend. Het grote kenmerk van de MDF Italia design meubelen is het vele gebruik van aluminium in combinatie met wit en af en toe een accentkleur. Bewondert u onder andere de prachtige collectie van MDF Italia tafel collectie en MDF Italia boekenkasten online in onze webshop of in onze mooie showroom in Sittard. 
 

MDF Italia - Italiaans design

Zoals de naam reeds doet vermoeden, is MDF Italia een Italiaans merk dat de thuisbasis in Milaan heeft liggen. In 1992 richtte ontwerper Bruna Fattorini MDF Italia op. Vanaf het allereerste begin houdt MDF Italia sterk vast aan hun filosofie: producten creëren van een ogenschijnlijke eenvoud, technisch vernuftig en vernieuwend. Sinds de oprichting is MDF Italia diverse malen bekroond voor de innovatieve design meubelen.

In 1992 richtte ontwerper Bruna Fattorini MDF Italia op. Vanaf het allereerste begin houdt MDF Italia sterk vast aan hun filosofie: producten creëren van een ogenschijnlijke eenvoud, technisch vernuftig en vernieuwend. Fattorini vond de dynamische balans tussen het weglaten en het toevoegen, die MDF Italia typeert. De kleuren en materialen die door MDF Italia worden gebruikt zijn helder en verfrissend. Het grote kenmerk van de MDF collectie is het vele gebruik van aluminium in combinatie met wit en af en toe een accentkleur. Efficiency en kwaliteit worden op subtiele wijze met elkaar verbonden. Deze succesfactor heeft MDF Italia tot een van de meest innovatieve producenten van hoogwaardige designmeubelen gemaakt.
MDF Italia Spa speelt een leidende rol binnen haar 43 exportlanden en in de belangrijkste steden in de wereld. De Lim table collectie met zijn talloze mogelijkheden in maten en uitvoeringen, zoals de MDF Italia Lim 04 heeft het merk wereldberoemd gemaakt.
 

MDF Italia verovert Nederland

MDF Italia is sinds de oprichting in 1992 veelvuldig bekroond voor de innovatieve ontwerpen. Zo is de Random boekenkast in 2006 bekroond met een Wallpaper Design Award en een Design Week Award. Maar niet alleen in het buitenland wordt het label geroemd voor zijn ontwerpen. MDF Italia is ook hard op weg om Nederland te veroveren. De design collectie is niet alleen prachtig vormgegeven, maar heeft bovendien een uitstekende kwaliteit / prijsverhouding. BerdeMDF Italia is sinds n Wonen heeft diverse producten van MDF Italia op voorraad, waardoor u verzekerd bent van een snelle levering. Informeer naar onze mogelijkheden.
 

Showroom MDF Italia

Wij hebben in Sittard een van de grootste showroom presentaties van MDF Italia van Nederland. 

Wij hebben diverse producten van MDF Italia uit voorraad leverbaar. Vraag online naar onze aanbiedingen en snelle levertijden van de producten van MDF Italia. De kast Random, de Flow chair en de Tense tafel zijn ware bestsellers en hebben wij regelmatig in de aanbieding en uit voorraad leverbaar!