Home > Mey


1 tot 27 van 27 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 27 van 27 Pagina: 1
Toon producten per pagina

MEY

Lingerie van Mey voelt als een tweede huid. Mey ondergoed is van excellente kwaliteit en geeft u een gevoel van modieuze zelfstandigheid en een prettig gevoel van sensualiteit. Mey staat altijd voor innovatief design, modieuze zelfstandigheid en een kwaliteit zonder compromissen. Me, Myself and Mey.

MEY geschiedenis

Mey bodywear is opgericht in 1928 door Franz Mey. Hij begint zelfstandig een loonbedrijf voor tricotage. Na de oprichting volgen de nodige uitbreidingen o.a. naar confectie. In 1984 wordt ook herenondermode onder het merk Mey uitgebracht; innovatieve, zoomloze artikelen, ontwikkeld tot in perfectie. Ook hierna blijft het merk zich ontwikkelen, zo wint MEY een milieuprijs en is het in 2009 het productmerk met de sterkste groei bij de Best Brands Awards.

Mey Ondergoed

Bent u op zoek het Mey ondergoed? Berden verkoopt al jaren in 2 lingerie winkels ondergoed van het merk Mey. Sinds enkele jaren verkopen wij ook Mey ondergoed online. Wij hebben veel op voorraad en kunnen daarom snel bezorgen! Bekijk onze Mey ondergoed collectie online!