Home > Mi Moneda


1 tot 51 van 251 Pagina: 1 2 3 4 5 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 251 Pagina: 1 2 3 4 5
Toon producten per pagina

Mi Moneda

Mi Moneda is Spaans voor 'mijn muntje'. Zoals de naam dus al zegt, Mi Moneda krijgt u uw eigen muntje, verwerkt in een bijzonder sieraad. Mi Moneda munten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende varianten: Kies u voor de spirituele buddha of gaat uw voorkeur vandaag liever uit naar een zon, ster of parel?

"Eindelijk een sieraad dat bij iedere outfit past"

Mi Moneda kettingen

Mi Moneda kettingen zijn al een trend sinds 2011! Wij hebben diverse kettingen van Mi Moneda online staan en hebben regelmatis actie bij aankoop van een ketting.

Mi Moneda online

Wij hebben de collectie van Mi Moneda sinds enkele online staan en krijgen hier zeer veel positieve reacties op van onze klanten. Het online bestellen op www.berden.nl is voor veel mensen vertrouwd en erg handig. Daarom hebben wij ook gekozen om Mi Moneda online te zetten.

Mi Moneda geschiedenis

Mi Moneda is opgericht door Michelle Mentrop en Joery Toll. Zij hebben zelf altijd voor bedrijven gewerkt maar zijn nu zelf begonnen. Michelle is sieraden gaan ontwerpen die zij zelf heel erg mooi vond en het bleek dat ze niet de enige was. Een groot succes verhaal en nu ook te verkrijgen in onze webshop.