Home > Mode voor haar > Personal Shopper


1 tot 1 van 1 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 1 van 1 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Personal shopper

Een overvloed aan kleding in winkels en u weet niet wat te kiezen? Een kledingkast vol kleren en nog niets leuks om aan te trekken? Vaak is het moeilijk zelf de juiste kleding uit te zoeken; twijfels over de kleur, de pasvorm, de maat...  Berden heeft de oplossing! Met een van onze stylistes / personal shoppers hoeft u voortaan nooit meer te twijfelen over uw kleding!
 
Door de juiste kleding te dragen zult u zich beter en zelfverzekerder voelen. Bovendien bepaalt uw kleding ook voor een groot deel de indruk die u bij anderen achterlaat. Om ervoor te zorgen dat uw kledingproblemen tot het verleden behoren, kunt u een afspraak maken met één van onze stylistes voor een persoonlijk intakegesprek bij u thuis of in één van onze modefilialen. Tijdens dit gesprek krijgt onze styliste een indruk van uw persoonlijkheid en uw wensen. Vervolgens kunt u samen met haar uw garderobe bekijken en nieuwe combinaties samenstellen. Bovendien kunt u een shopafspraak maken om uw garderobe weer helemaal up to date te maken.

Tijdens een shopafspraak heeft u de onverdeelde aandacht van onze styliste. Met haar hulp zult u tijdens zo'n shopafspraak zeker een goede keuze kunnen maken uit de gevarieerde modecollecties en met een persoonlijk kleuradvies kan onze styliste u laten zien welke kleuren u doen stralen en welke kleuren u beter kunt vermijden. Bovendien krijgt u op basis van een stijlanalyse stylingtips om uw pluspunten te accentueren en minpuntjes te camoufleren. Uw persoonlijk advies wordt helemaal compleet door het bijbehorend kleurenpaspoort dat u altijd overal mee naar toe kunt nemen zodat u nooit meer hoeft te twijfelen over de juiste kleuren.

Kortom; Twijfelt u vaak over uw kleding, bent u toe aan een make-over of heeft u binnenkort een feestje waar u perfect voor de dag wilt komen? Maak dan snel een afspraak met één van onze stylistes voor een persoonlijk stijl- en kleuradvies!

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze verkoopadviseuses op de modeafdelingen of bekijk hieronder onze personal shoppers;
 

Personal shopper Nicole Janssen (vestiging Blerick) Personal shopper Tamara Housen Personal shopper Sasja Brull (Tot in de puntjes)