Home > Muuto


1 tot 5 van 5 Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 5 van 5 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Muuto meubelen | Design van Muuto


Muuto is het nieuwste designmerk binnen het assortiment van Berden. Muuto biedt het typische, traditionele Scandinavische design uitgebreid met nieuwe en originele kenmerken. De naam zegt eigenlijk alles. Muuto betekent vrij vertaald namelijk ‘nieuw perspectief’. In een razend tempo weet dit bijzondere merk de wereld te veroveren met een breed scala aan design meubelen en accessoires.
 

Muuto kenmerken:

In de filosofie van Muuto begint elk goed ontwerp bij de persoon. Muuto kiest de meest bijzondere talenten van Scandinavië en geeft de ontwerpers de vrijheid om hun eigen verhaal te vertellen door middel van design. Sommige ontwerpers willen de wereld veranderen, anderen hebben een passie voor kleur of ontwerpen diep vanuit hun hart. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze kijken met een vernieuwende blik naar alledaagse voorwerpen zoals een stoel, vaas of lamp. Dat deze bijzonder creatieve manier van denken succesvol is, bewijzen de lampen Wood, Unfold, Socket en Under the Bell. Dit zijn wereldwijd echte bestsellers. Ook de stoel Raw Lounge Chair en de bank Rest vormen in menig interieur een waar pronkstuk.
 

Berden heeft een ruim assortiment van Muuto lampen, stoelen, bijzettafels en banken en accessoires! Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.