Categorie

Home > PastunettePastunette Nachtmode | Welkom in onze Pastunette online shop!

Ontworpen voor de vrouw die graag beschermd wordt door comfort en luxe, die kwaliteitskleding wil dragen met de juiste pasvormen, maar weet wat ze ervoor wil betalen. De dame, die houdt van 'cocooning', die zich gelukkig voelt in en om haar huis en die graag de laatste mode draagt op het gebied van lingerie, nachtmode en homewear. De dame, die haar leven op een zekere manier in wil vullen, beschermd en comfortabel door de meest uitgebalanceerde en waardevolle stoffen.

Enjoy the elegance of style, comfort and quality, feel feminine feel Pastunette.

Pastunette geschiedenis

Pastunette is een geregistreerd handelsmerk van Zetex Body Favourites B.V., een Nederlandse onderneming met meer dan 45 jaar ervaring in lingerie en nachtmode. Het merk Pastunette bestaat al meer dan 80 jaar, en staat binnen de lingeriebranche bekend om zijn uitstekende pasvorm (ook in de grote cupmaten).

De naam Pastunette wordt geassocieerd met kwaliteit en comfort voor de vrouw die dit merk draagt. De Pastunette collectie wordt ontworpen op een eigen designafdeling en gefabriceerd onder de supervisie van Zetex Body Favourites B.V.
Luxueus en comfortabel.