Categorie

Home > Pullman
Pullman boxsprings en matrassen

Pullman biedt met haar befaamde matrassencollectie en het comfortabele boxspringsysteem talrijke mogelijkheden en oplossingen voor uw persoonlijke wensen. Een goede nachtrust is van invloed op een gezond en dynamisch leven. Het is belangrijk dat u lekker slaapt en uitgerust wakker wordt. Kies daarom voor een matras of boxspring van Pulmann.

Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een binnenvering-interieur. Een Pullman boxspring geeft ongekend comfort. Dit is te danken aan het originele Pullman patentvering-interieur en het originele Pullman pocketvering-interieur voor de verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Het ambachtelijke handwerk Ã�©n de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaap comfort.
Waarom een Pullman matras? Als u slaapt, is een volledig ontspannen lighouding noodzakelijk om uitgeslapen wakker te worden. Deze natuurlijke houding bereikt u alleen als de matras en matrasdrager uw lichaam op een volkomen natuurlijke manier over de totale oppervlakte ondersteunen. Pullman matrassen voldoen aan die eis en onderscheiden zich bovendien op tal van andere punten die bijdragen aan uw slaapplezier.