Home > Puma


1 tot 42 van 42 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 42 van 42 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Puma | Welkom in onze Puma online shop!

Puma is een ware trendsetter op het gebied van sportkleding en bodywear. Puma is niet alleen een merk, het is een ware lifestyle! Natuurlijk kunt u in onze webshop ook terecht voor Puma artikelen. Een ruime keus aan Puma herenondergoed, Puma damesondergoed en Puma sokken voor dames, heren en kinderen vindt u in onze webshop. Bekijk ons online Puma en Puma bodywear aanbod en bestel direct!
 

Puma geschiedenis

Puma is ontstaan na een ruzie tussen de broertjes Adolf en Rudolf Dassler. Samen runden zij het bedrijf "Gebruder Dassler Sportschuhfabrik". Rudolf Dassler begon in 1948 voor zichzelf; hij richtte Puma AG op, zijn broer doopte de bestaande Sportschuhfabrik om tot Adidas. Beide bedrijven liggen in het Duitse Herzogenaurach. Puma zorgde voor een heuse merkenhype op het gebied van sportkleding. Diverse beroemde sporters werden in de 60-er jaren gevraagd de Puma kleding (gratis) te dragen om de aandacht op het merk gevestigd te krijgen. Puma behoort inmiddels tot een van de grootste fabrikanten van sportartikelen ter wereld.

Rudolf Dassler is de oprichter van Puma, hij startte in 1948 "Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler. Puma begon als een bedrijf gericht op sportschoenen, het hoofdkwartier was en is gevestigd in Herzogenaurach, West-duitsland.