Home > RebelleRebelle Nachtmode | Welkom in onze Rebelle online shop!

Jong, opwindend en een beetje wild. Dat is Rebelle's mix and match lingerie, nachtmode, homewear en vrije tijd collectie.
Voor vrouwen die zich jong voelen, die hun eigen beslissingen maken en hun eigen pad volgen. Voor vrouwen die van binnen nog een beetje rebel zijn.

Express yourself, be who you want to be, become Rebelle.

Voor onafhankelijke vrouwen

Ontworpen voor de vrouw, die zich vrij voelt en vastberaden is, om te laten zien wie zij is, wat haar leefwijze is en hoe ze herkend wil worden. De vrouw, die haar eigen leven kleur geeft en dit zelf invult, die de wereld kent en deze wil maken zoals zij wil zijn. Een beetje rebels van binnen! Ze toont dit door haar eigen keuzes te maken en door zelf te bepalen wat ze draagt.
 

MIX and MATCH

De nieuw ontworpen collectie van Rebelle biedt de ideale mogelijkheid, om je eigen stijl te creÃ�«ren . De Rebelle collectie is opgebouwd rond een Mix & Match systeem. Je kunt een bovenstuk kiezen en het onderstuk er naar eigen inzicht en keuze bij combineren. Door de opzet van deze collectie, kun je naar hartelust oneindig veel combinaties maken. Hoe meer artikelen je neemt, des te groter wordt het aantal combinaties en des te meer laat je zien wie je bent!

 

Geschiedenis Rebelle

Rebelle is de naam van een nachtmode en homewear-lijn die onder beheer van Zetex Body Favourites B.V. wordt geproduceerd en gedistribueerd in heel Europa.

De pyjamaââ�¬â�¢s, nachtjurken, nachthemden en homewear worden geproduceerd door speciaal geselecteerde fabrieken over de hele wereld. Zetex stelt zelf de productie instructies op en tijdens de fabricage, worden alle fabrieken regelmatig door medewerkers van Zetex gecontroleerd. De fabrieken werken volgens de Europese standaard normen met betrekking tot schone organisaties. Dat betekent: geen kinderarbeid, geen vuile fabrieken, geen verboden verfstoffen en normale lonen. Iedere fabriek voldoet aan alle eisen met betrekking tot de milieuwetgeving.