Home > Rolf Benz


1 tot 51 van 106 Pagina: 1 2 3 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 106 Pagina: 1 2 3
Toon producten per pagina

Rolf Benz | Welkom in onze Rolf Benz online shop!

Rolf Benz: "Ik verzamel kracht voor nieuwe ideeën."
Welkom op onze Rolf Benz pagina. Rolf Benz heeft een brede collectie bankstellen, fauteuils, salontafels, verlichting, tapijten, stoelen, eettafels en accessoires. Deze Duitse leverancier levert topproducten met een zeer mooi design en een fantastische kwaliteit. Bekijk de uitgebreide collectie Rolf Benz meubelen nu online.
 

Rolf Benz Bankstellen

De bankstellen van Rolf Benz zijn zowel verkrijgbaar in leder alsook in stof. Veel banken kunnen in verschillende zithoogtes en dieptes.Rolf benz Ego,  Rolf Benz bankstellen zijn mooi van design en goed van zitcomfort. Een klassieker van Rolf Benz is de Rolf Benz 322 Een nieuw model in de collectie is de Rolf Benz Linea.
 

Rolf Benz Eetkamerstoelen

Rolf Benz heeft een van de mooiste eetkamerstoelen, namelijk het model Rolf Benz 7800, is echt een topper! Dit model is nu in prijs verlaagd van 1365,- voor 999,- en wegens dit enorme succes hebben wij deze eekamerstoel van Rolf Benz op vooraad, zodat wij deze snel bij u in huis kunnen leveren! Bekijk alle eetkamerstoelen van Rolf Benz online.
 

Rolf Benz showroommodellen

Wij vullen onze collectie van Rolf Benz regelmatig aan en vernieuwen onze showrooms geregeld. Wij presenteren u graag de nieuwste collecties en modellen van Rolf Benz, die u in onze vestigingen kunt bewonderen. Om de collectie geregeld te kunnen vernieuwen, maken wij plaats door onze showroommodellen voor een zeer gunstige prijs aan te bieden.
U bekijkt hier online onze showroommodellen van Rolf Benz.