Categorie

Home > Schiesser


1 tot 51 van 63 Pagina: 1 2 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 63 Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

Schiesser | Welkom in onze Schiesser online shop!!

Kernwoorden in het beleid van Schiesser zijn: kwaliteit, natuurlijkheid, esthetiek en actualiteit. Deze begrippen zijn vertaald in de totale collecties voor dames, heren en kinderen en in alle communicatie uitingen. Het Schiesser assortiment is onderverdeeld in twee segmenten: Basics, die het hele jaar door in de winkel verkrijgbaar zijn en Mode collecties, die vier keer per jaar wisselen om up to date de laatste trends en modekleuren in de winkels te laten zien.

Schiesser geschiedenis

De firma Schiesser wordt in het jaar 1875 door de Zwitzerse fabrikant Jacques Schiesser in Radolfzell opgericht. De eerste producties vonden plaats in een danszaal bij een restaurant, en in 1876 werd een eigen fabriek geopend.  Rond 1900 heeft het bedrijf al 600 werknemers, met een export rond de 80%. Als de grondlegger van Schiesser in 1913 sterft, heeft Schiesser meer dan 1000 werknemers in dienst en is het merk wereldwijd bekend. Schiesser behoort tot de grondlegger van de lingerie fabrikanten. Schiesser is ook de voorloper bij het ontwikkelen van mannelijk ondergoed. 
 

Schiesser ondergoed online

Micro: Prachtige, elastische micro/modaal kwaliteit met subtiele glans. De Micro serie blijft lang mooi en kan na het wassen gewoon in de droger.
Original Doppelripp: De "originele" Schiesser, dubbelrib kwaliteit gemaakt van 100% dubbel-dradige mako katoen. Kan na het wassen gewoon in de droger!
Original Feinripp: Fijne rib op z'n best! 100% vormvast. De original Feinripp van Schiesser kan bovendien gewoon in de droger!
American T-shirt: Een van de bestsellers uit hoogwaardige katoen met versterkte boord. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.
Luxury: Hoogwaardige, elastische Pima-katoen. Bijzonder aangenaam op de huid. De luxury artikelen hebben een matglanzende look, zijn uiterst duurzaam en vormvast.