Home > Slaapkamer > Boxsprings


1 tot 51 van 62 Pagina: 1 2 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 62 Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

Boxspring | Boxsprings | Berden Slapen


Wie kent ze niet? De boxsprings die voor optimaal comfort zorgen! Maar wat is eigenlijk een boxspring? Een boxspring is een matrasdrager en valt eigenlijk onder de categorie bedbodems. Vaak zijn boxsprings gecombineerd met een matras. De boxspring is een onderbak, vaak met een houten of stalen frame, die zorgt voor de stabiliteit en de stevigheid. De boxspring bevat vaak een pocketvering. Op de boxspring komt een matras die u onafhankelijk kiest, op deze manier krijgt u een fantastisch comfort! In onze showrooms vindt u een compleet overzicht van onze boxsprings in verschillende stijlen, prijsklassen en merken. U kunt hier op aangename wijze kennis maken met het slaapcomfort dat zo kenmerkend is voor dit systeem. Onze adviseurs helpen u graag met de juiste keuze van uw boxspring. U bent van harte welkom!

Hier kunt u ons per mail uw vraag/opmerking sturen. Wij reageren binnen 24 uur!
Onze slapen merken Auping -  Jensen - Kreamat - Norma - Swissflex - Avek - Nolte - Piure

ZZZZalig slapen op een boxspring De boxspring is in de wereld van comfortabel slapen niet meer weg te denken. Maar liefst 70% van de Nederlanders slaapt bij voorkeur op een boxspring. Topmerken als Auping, Jensen en Tempur voeren de boventoon in boxspring combinaties die een optimale nachtrust bieden en een lust zijn voor het oog. Voordelen boxspring Een boxspring is in feite een matrasdrager. Op de boxspring komt een matras die u onafhankelijk kiest en die het beste bij u past. Bij Berden weten ze welk verschil een boxspring kan maken. Wij werken alleen met topmerken zoals Auping, Jensen en Avek. Een boxspring van deze merken biedt comfort, optimale ondersteuning en goede ventilatie. En doordat een boxspring hoger is dan een 'gewoon' bed vergemakkelijkt dat het in- en uitstappen. Bovendien is er veel keus in kleuren en materialen

Berden is een familiebedrijf dat 110 jaar geleden werd opgericht. Het is een vooruitstrevende en eigentijdse organisatie met veel kennis en kunde, maar ook met traditionele waarden zoals klantvriendelijk en klantgericht. De specialisten van Berden kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een boxspring. U kunt kiezen uit verschillende soorten matrassen, met eventueel een topmatras, er zijn 1-persoons of 2-persoons matrassen en matrassen met verschillende diktes en hardheden en u kunt kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Bij Berden krijgt u altijd een gedegen advies om een boxspring te vinden die bij u past. Bovendien biedt Berden de laagste prijsgarantie (ook op topmerken zoals Auping, Jensen en Avek) En uw boxspring wordt gratis thuisbezorgd.