Categorie

Home > Svedex


1 tot 2 van 2 Pagina: 1 Toon producten per pagina

1 tot 2 van 2 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Svedex kasten

Svedex is een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Aan de positie is vanaf de oprichting in 1954 continu gewerkt. Tot vandaag de dag doet Svedex er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van zowel zakelijke partners als particuliere eindgebruikers.

Het Svedex programma is onderscheidend. Dat komt omdat de producten goed afgestemd worden op de wensen van de klanten. Het aanbod is veelzijdig, creatief en nuchter. Het uitgangspunt van de ontwerpers is dat zij eerlijke Hollandse producten maken. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. Al jaren kernbegrippen bij Svedex.

De tijd dat elke binnendeur en elk kozijn hetzelfde was, is al jaren voorbij. Individualisme is ook doorgedrongen in het interieur. De consument weet heel goed wat hij wil. Svedex speelt daar al jaren op in. Mede door interieurproducten te maken van deuren en kozijnen, terwijl ze eerder als bouwelement gezien werden. De innovaties en vooruitstrevende designs van Svedex zorgen er voor dat de binnendeur en het binnendeurkozijn tegenwoordig gezien mogen worden.