Categorie

Home > Tempur


1 tot 5 van 5 Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 5 van 5 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Tempur

Tempur: unieke slaaptechnologie voor matras en hoofdkussen

TEMPUR heeft met hun unieke slaaptechnologie de wereld van het slapen op z'n kop gezet en is marktleider in traagschuimmatrassen en -hoofdkussens. TEMPUR weet dat het voor het herstel van het lichaam essentieel is om tijdens het slapen de ruggengraat en de spieren te ontspannen. Daarom heeft TEMPUR het drukverlagende hoofdkussen en matras ontwikkeld. Met een dergelijk hoofdkussen en matras van TEMPUR heeft u minder slaap nodig en wordt u uitgerust wakker.

Tempur slaapsysteem

Minder draaien en woelen. Op een matras van Tempur wordt het gewicht en de beweging van uw lichaam perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht.

De drukverlagende matras en het kussen van Tempur vormen een doorbraak in slaaptechnologie. Tempur is een hightech comfortmateriaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld door NASA voor het ruimtevaartprogramma van de Verenigde Staten. Dankzij de unieke drukverlagende eigenschappen van de Tempur matrassen en Tempur hoofdkussens ligt uw lichaam in een natuurlijke, ontspannen houding. De oude perceptie dat een matras stevig of zelfs hard moet zijn, is hiermee volledig veranderd. Alle deskundigen zijn het er nu over eens dat een matras aangepast moet zijn aan het lichaam - en niet andersom.

Als geïntegreerd concept voor slaap, gezondheid en actieve ontspanning, levert het Tempur slaapsysteem een belangrijke bijdrage aan uw kwaliteit van leven. Als u net gaat liggen kan de Tempur matras vrij stevig aanvoelen. Maar door uw lichaamstemperatuur en -gewicht wordt het Tempur materiaal zachter en past het zich nauwkeurig aan uw lichaamscontouren aan, waardoor u het gevoel krijgt gewichtloos te zijn.

Tempur matrassen

De Combimatras, de De-Luxmatras en de Oplegmatras van Tempur vormen zich naar uw lichaam en geven u het gevoel gewichtloos te zijn. Alle Tempur matrassen vormen zich helemaal naar de contouren van uw lichaam zodat u kunt uitrusten in een natuurlijke en volledig ontspannen houding. Dit leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie, minder draaien en woelen en een betere slaapkwaliteit. Uw lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeeld over het volledige ligvlak, waardoor u het gevoel krijgt gewichtloos te zijn.

Tempur kussens

Het Tempur Original hoofkussen, hoofdkussen Classic Tempur en de Comfort Pillow bevorderen de slaap door de nek- en schouderspieren volledig te laten ontspannen. Tempur hoofdkussens kunnen de pijn verlichten en helpen bij snurk- en slaapproblemen. De anatomische ontwerpen en de drukverlagende eigenschappen van het Tempur materiaal bieden optimaal comfort aan het nekgebied zodat de nek- en schouderspieren volledig kunnen ontspannen.

Tempur bedbodems

De Tempur bedbodems vormen de meest recente technologie voor slaap, gezondheid en actieve ontspanning. Het Tempur bed combineert het uitstekende comfort van de Tempur matras en het hoofdkussen met een veerkrachtige schotelbodem, ontworpen om de eigenschappen van het Tempur materiaal volledig tot zijn recht te laten komen. Dit is mogelijk doordat de bedbodem bestaat uit meerdere veerelementen, welke niet met elkaar verbonden zijn.

Tempur Supreme Collection

Tempur heeft een nieuwe collectie toegevoegd aan haar revolutionaire slaapsysteem. Deze nieuwe Supreme lijn combineert de Scandinavische uitstraling met het unieke - door NASA ontwikkelde - drukverlagende materiaal.

Het Tempur Supreme assortiment bestaat uit drie modellen: Avantgarde, Ice Grey en Chocolate. Deze namen geven alvast een indruk van de sfeer die in de slaapkamer wordt gecreëerd. De Ice Grey biedt rust na een hectische dag, de Avantgarde staat voor innovativiteit en met de Chocolate krijgt uw slaapkamer een warme en behaaglijke uitstraling. De matrassen liggen op veerkrachtige Tempur schotelbodems en zijn gestoffeerd met hoogwaardige materialen om de drukverlagende eigenschappen optimaal te kunnen waarborgen. Om het gebruiksgemak en comfort te verhogen zijn de bedden verkrijgbaar in verstelbare uitvoeringen.

Tempur nieuws

Tempur heeft onlangs de Cloud serie geïntroduceerd. Dit zijn zeer comfortabele Tempur matrassen en zal Tempur nog meer tevreden klanten brengen. Tempur heeft bij enkele maten een zeer snelle levertijd. Informeer naar de levertijd bij indien u graag een Tempur snel in huis wilt hebben.

Tempur is een product dat getest is en bekend staat als één van de beste slaapmerken van Nederland. Tempur is wereldwijd marktleider in traagschuimmatrassen.