Categorie

Home > Ten Cate


1 tot 51 van 89 Pagina: 1 2 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 89 Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

Ten Cate | Ten Cate ondergoed

Ten Cate is de laatste jaren bezig met een heuse imago-upgrading. Het Ten Cate assortiment kent meerdere collecties voor dames, heren en kinderen. Onder dames zijn vooral de Ten Cate Basic en de Ten Cate Lace collectie zeer gewild. De zachte stof en ultieme pasvorm maken deze twee lijnen tot een ongekend succes. Voor de heren is er de Ten Cate Men Tender Cotton en de iets klassiekere Ten Cate Hollandia en Ten Cate Certiform lijnen. De kinderen en tieners blijven ook zeker niet onbedeeld. Er is niet alleen een Ten Cate Kids en Ten Cate Teens basiscollectie, maar ook worden er in het voor- en najaar trendy, modische collecties uitgebracht met stoere printjes en in trendy kleuren.

Ten Cate ondergoed is al jarenlang bekend in Nederland. Berden heeft een ruime voorraad  van de Ten Cate ondergoed collecties en kan daardoor snel leveren!

Ten Cate geschiedenis

De firma LTC begint in 1952 als een bedrijf dat kousen, sokken en ondergoed produceert. Naar verloop van tijd, begin jaren zestig, wordt de productie verder uitgebreid met ondergoed. Daaropvolgend, in de zeventiger jaren, gaat LTC zich concentreren op het produceren van naadloos ondergoed gemaakt van een combinatie katoen en elastomeer; Ten Cate Certiform. Dankzij de goede kwaliteit en stijl van de bodyfashion die LTC produceert, is zij in staat een goede naam op te bouwen. Begin jaren tachtig, wanneer een verfijning van Ten Cate Certiform met de naam Ten Cate Certifit op de markt wordt gebracht, is dit dan ook een absolute revolutie op het gebied van ondermode. Door dit naadloos ondergoed behoren de dikke rubberelastieken, die men tot dan toe gewend was, tot het verleden en LTC tot de toekomst.

In 1988 krijgt LTC met een doorstart te kampen en in 1992 verwisselt het definitief van eigenaar. In de volgende jaren vindt er een omzetgroei plaats door middel van een restyling van de collecties, het toevoegen van nieuwe collecties en de interne turn-around. Dit laatste wil zeggen de verandering van productgericht naar consumentgericht bedrijf. In 1997 neemt LTC het badkledingmerk Tweka over en gaat als beursgenoteerde onderneming verder, onder de naam Van Heek ââ�¬â�� Tweka NV. Sinds juli 2003 is LTC weer een zelfstandige onderneming met als grootste merken Ten Cate en Tweka.

Online Ten Cate lijnen:

Ten Cate dames:

Basic: De basis dameslijn van Ten Cate bestaande uit 95% katoen en 5% elastane. Fijne slips en shirts van top kwaliteit. Uiterst prettig draagcomfort.
Lace: De Lace serie kenmerkt zich door de fijne kanten details aan ieder slipje en shirtje. Katoen en elastane voor fijn draagcomfort. Het kant geeft de artikelen een stijlvolle, sexy look.
Body Control: De licht corrigerende lijn van Ten Cate. Door de body control ziet u er slanker uit en voelt u zich zelfverzekerder.
Ten Cate Secrets
Ten Cate Soft cottonTen Cate heren:

Men Tender Cotton: Prettig draagcomfort, natuurlijk materiaal dat fris blijkt onder alle omstandigheden. De shirts en slips blijven in perfecte conditie ook na vele wasbeurten.
Certiform en Hollandia: Klassiekere lijnen. Uitstekende kwaliteit, fijne pasvorm en prettig draagcomfort!

Ten Cate Kids:

Kids Girls: Trendy meisjesondergoed in hippe prints waar ieder meisje blij van wordt! De beste kwaliteit in elastisch kantoen. De onderlinge kleuren en prints zijn perfect te combineren.
Kids Boys: Hip ondergoed voor stoere jongens. Unikleuren en prints die lang mooi blijven ook na vele wasbeurten.


Ten Cate Teens

Teens Boys: Stoere tienerlijn bestaande uit een hipshort en t-shirt. Uitstekende kwaliteit en prettig draagcomfort.
Teens Girls: Trendy tienerlijn bestaande uit een hipster, top en BH. Uitstekende kwaliteit en prettig draagcomfort.