Home > Vingino


1 tot 6 van 6 Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 6 van 6 Pagina: 1
Toon producten per pagina

klik hier voor de Kids World Vingino Folder!

Vingino| Vingino Kinderkleding, welkom in onze webshop!

Modisch, stoer en eigenzinnig; een paar kernwoorden die kenmerkend
zijn voor het jeanslabel voor kids Vingino. Opvallende details, uitgewerkte modellen en vernieuwende wassingen bepalen elk seizoen het beeld van de collecties.


Vingino geschiedenis


Sinds het begin in 2001 heeft het merk zich toegelegd op de ontwikkeling van een eigen identiteit. Vanuit het hoofdkantoor in Ermelo wordt er elke dag gewerkt aan de realisatie van de nieuwste ideeën en ontwikkelingen. De perfecte prijs-kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat Vingino de afgelopen jaren een sterke positie op de Nederlandse markt voor zichzelf heeft gecreëerd. Maar niet alleen in Nederland heeft het merk een groot aantal verkooppunten, ook in het buitenland is het merk zeer populair. Inmiddels vindt de verkoop plaats in maar liefst 11 Europese landen.

Van rokjes tot jasjes en van broeken tot jurkjes; Vingino biedt de
consument twee keer per jaar een toonaangevende jeans collectie.
Daarnaast biedt het merk een uitgebreide collectie tops. De underwear lijn is al jaren een ware trend in de modebranche en bestaat uit stoere boxershorts en basic shirts als singlets, t-shirts en long sleeves. Sinds 2008 heeft Vingino ook een eigen footwear collectie die perfect aansluit op de jeans en tops