Categorie

Home > Vroomshoop
Vroomshoop slaapkamers

Vroomshoop Meubelen B.V., kortweg Vroomshoop, is een gerenommeerde Nederlandse fabrikant van baby- en slaapkamermeubelen. Naast de ledikanten produceert Vroomshoop bijpassende nachtkastjes, ladencommodes, draai- en zweefdeurkasten en levert het bijpassende lattenbodems en matrassen.

De fabriek in Vroomshoop is een productiefaciliteit van bijna 50.000 m2. Hier werken enthousiaste medewerkers met toewijding aan het product en het bedrijf. Al 60 jaar maakt Vroomshoop slaapkamermeubelen, altijd aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op gebied van stijl en wensen en eisen vanuit de markt. De collecties zijn ontwikkeld om elke doelgroep, van baby tot senior, een veilige, functionele en comfortabele slaapkamerinrichting te bieden.

Om de consument te voorzien van comfortabele en functionele slaapkamers investeert Vroomshoop veel in productontwikkeling en wordt er regelmatig een nieuw model geÃ�¯ntroduceerd. EÃ�©n element blijft echter altijd hetzelfde; de solide kwaliteit van onze producten.

De belangrijkste afzetmarkt is Nederland, waar Vroomshoop marktleider is op het gebied van seniorenledikanten. Alle seniorenledikanten hebben een comforthoogte van ongeveer 47 en zijn voorzien van verstelbare bodemdragers. Voor extra gebruiksgemak zijn er ook ledikanten die voorzien kunnen worden van wielen. Elektrisch verstelbare lattenbodems en comfortabele matrassen zorgen voor een goed slaapcomfort. In combinatie met de in hoogte verstelbare Mediflex bedlift kan er een stijlvol zorgledikant gecreÃ�«erd worden.

Naast de Vroomshoop collectie voert Vroomshoop ook het tienerkamermerk Emdeka: drie uitgebreide tienerprogrammaââ�¬â�¢s. Naar de smaak van de tiener aan te passen door vele kleurvarianten.