Categorie


Sorteer op merk:

3b
Artifort
Berden
Cassina
Conform
De Sede
De Toekomst
Fritz Hansen
FSM
Gealux
Jori
Label
Leolux
Pastoe
Pode
Rolf Benz
Trones
Vitra
Walter Knoll

Home > Woonkamer > Relaxfauteuils


1 tot 51 van 128 Pagina: 1 2 3 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 128 Pagina: 1 2 3
Toon producten per pagina

Relaxfauteuil | Relaxfauteuils

Relaxfauteuils bij Berden zijn moderne relaxfauteuils en design relaxen.
Kwaliteit die wij kunnen garanderen door onze intensieve samenwerkingsverbanden met uitsluitend topmerken. Jarenlange ervaring biedt ons de mogelijkheid
om uw woonwensen en ideeën te vertalen in aansprekende interieur concepten.

Relaxfauteuils worden vaak in leder uitgevoerd omdat dit als zeer duurzaam wordt ervaren. Wij hebben van diverse topmerken relaxfauteuils op voorraad. Dit betekent dat wanneer u een mooie relaxfauteuil ziet we deze wellicht uit voorraad kunnen leveren. Het assortiment in relaxfauteuils is zeer groot, u kunt deze op uw gemak online bekijken, maar u bent ook van harte welkom in onze winkels om de relaxfauteuils uit te proberen en een goed advies!

Onze relaxfauteuils merken

Artifort - Bert Plantagie - De Sede - Fritz Hansen - FSM - Jori - Label - Leolux - Pastoe - Rolf Benz - Vitra -Walter Knoll

Op het gebied van relaxfauteuils zijn er vele mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld voor een relaxfauteuil kiezen die electrisch verstelbaar is, maar ook die een gasveer heeft. Bekijk hierboven onze gehele collectie relaxfauteuils.

Heeft u een relaxfauteuil gezien, maar heeft nog vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder met het uitzoeken van uw nieuwe relaxfauteuil.

Berden is de woonwinkel in de regio Limburg. Wij hebben in alle filialen een zeer mooie relaxfauteuil presentatie staan en wij verwelkomen u graag om eens te komen proefzitten in de relaxfauteuil van uw keuze!