Home > Arco


1 tot 51 van 61 Pagina: 1 2 Toon producten per pagina

1 tot 51 van 61 Pagina: 1 2
Toon producten per pagina

Arco Tafels en Stoelen

Het design merk Arco kenmerkt zich op het gebied van eigentijdse, ingetogen vormgeving met aandacht voor bijzondere details. In haar visie heeft Arco als belangrijkste aspecten duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en verantwoorde materiaal keuze opgenomen. Meubelen van Arco zijn een combinatie van moderne en ambachtelijke technieken en worden vervaardigd met een zo verantwoord mogelijk materiaal gebruik. Zo bent u jarenlang verzekerd van de hoogste kwaliteit en de mooiste vormgeving!

Het beroemde minimalistische karakter is terug te vinden in alle Arco tafels, Arco stoelen, Arco banken en Arco kasten. Neem bijvoorbeeld de toppers: Arco Frame stoel, Arco Extenso tafel, Arco Slim tafel, ArcoEssenza tafel en Arco Pure tafel. In de visie van Arco staat aandacht voorop. Dat begint bij het hout dat de basis vormt van elk ontwerp. Met zorg selecteert en bewerkt men het mooiste beuken, ahorn, eiken en kersen. Hout dat om aanraking vraagt. In de helderheid van de vormgeving spitst de aandacht zich toe op spanningsvolle verbindingen en betekenisvolle contrasten. In een wereld van trends van de dag gelooft Arco in keuzes van individuen. Elk meubel wordt op bestelling geproduceerd in de houtsoort, de kleur en lakafwerking die je verkiest. Zo krijgt elk meubel zijn eigen gezicht, zijn eigen verhaal.

Arco vormgeving:

De tafels, stoelen, kasten en banken van het label hebben allemaal een ding gemeen: hun eigentijdse, sobere vormgeving met hier en daar een bijzonder detail. De gebruiker staat altijd voorop. Zijn of haar wensen zijn door de grote keuze aan verschillende maten, uitvoeringen en materialen individueel aan te passen. Inmiddels heeft het label meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van meubelen. Alle design objecten worden ontwikkeld en geproduceerd in de eigen fabriek in Winterswijk. Innovatie met aandacht voor de mens en zijn (leef)omgeving ziet Arco als een tweede natuur. Arco slim tafel , Arco frame stoel , Arco base tafel ,