Home > GardeurGardeur | Welkom in onze Gardeur online shop!!

Gardeur laat de korte-termijntrends van anderen voor wat ze zijn. Zij interpreteren de mode-invloeden op hun eigen unieke manier. Gardeur benadrukt innovatie en high-tech stoffen die veel functionaliteit en slimme details bevatten. Draagcomfort, perfecte pasvorm en uitmuntend vakmanschap garanderen dat elk kledingstuk van Gardeur een favoriet wordt dat, als je het eenmaal gedragen hebt, onmisbaar voor je wordt. 

Gardeur geschiedenis

Gardeur is het kwaliteitsmerk uit Duitsland. Opgericht in 1920 en aanvankelijk gespecialiseerd in broeken. Al snel breidden zij hun assortiment uit met jeans, skirts en bijpassende tops.Nu, bijna 90 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid naar ruim 1800 medewerkers en verkopen ze voor meer dan 100 miljoen euro per jaar aan kleding. Als je voor Gardeur kiest, dan heb je je stijl gevonden. Naast een perfect product, kies je dan ook voor garantie, moderne styling en een gevoel van veiligheid.


Mocht u hier uw gewenste broek niet aantreffen, neem dan een kijkje in onze dames en of heren collectie, waar u een grote keuze heeft uit verschillende merken. Tevens bent u natuurlijk ook van harte welkom in een van onze vestigingen in Sittard, Heerlen en Blerick.