Categorie

Home > Muchachomalo


1 tot 5 van 5 Pagina: 1 Toon producten per pagina1 tot 5 van 5 Pagina: 1
Toon producten per pagina

Muchachomalo | Welkom in onze Muchachomalo online shop!

Muchachomalo is niet alleen een merk, het is een lifestyle. De inspiratie voor het merk is afkomstig uit Zuid-Spanje; daar waar de mannen van alle leeftijden genieten van het leven, maar tegelijk stoer, sexy en temperamentvol zijn. Daarnaast is humor voor hen een belangrijk onderdeel van de dag.
 

Muchachomalo geschiedenis

Muchachomalo bracht in november 2007 zijn eerste unieke ondergoedlijn voor heren en dames op de markt. Eeen retailer in de lingeriebranche kon voor haar winkelassortiment niet het merk vinden dat zich onderscheidt van commerciele merken. Samen met een kunstenaar creÃ�«erde zij haar eigen home brand. Kunst en een good mood is de boodschap van het merk voor stoere mannen en krachtige vrouwen. Na de lancering van de eerste Muchachomalo collectie in eigen winkel werd het merk binnen een paar maanden opgepakt door vele Nederlandse retailers en Internationale distribiteurs van gerenommeerde merkenhuizen. Inmiddels verspreiden ruim 1400 winkels de good mood en good fit feeling van het merk Muchachomalo in Europa. Muchachomalo betekent in het Spaans "stoute jongen". Trendy design met vrolijke, kleurrijke prints zijn de kenmerken van het Muchachomalo ondergoed. De meisjes collectie van Muchachomalo heet Chicamala, een collectie met vrolijke en stoere hipsters, shorts en tops.

Muchachomalo Concept

Muchachomalo ( Spaans; stoute jongen ) brengt jaarlijks een nieuw thema bestaande uit 4 seizoenen underwear collectie. Een gedreven team van verschillende kunstenaren, fashiondesigners en marketeers bouwen ieder jaar aan een never-seen-before-campagne om een brede doelgroep te inspireren met hun boodschap , vertaald in kunst en fashion.

Bekijk onze Muchachomalo Cultures online collectie voor dames, heren, jongens en meisjes!