Berden projectinrichting
 

Projectinrichting

Naast particulier interieuradvies biedt Berden ook oplossingen voor de zakelijke markt. Met ons ruime assortiment design merken en bijzondere design objecten bent u altijd verzekerd van een unieke interieurcompositie. Comfortabel design met een duurzame schoonheid, in de juiste sfeer. Vanwege de samenwerking met de beste design labels, kunt u bij Berden terecht voor uw complete projectinrichting op niveau. Wij kunnen u een totaalconcept bieden bij de inrichting van particuliere of zakelijke objecten, indien gewenst compleet met stoffering en verlichting. Ook voor de inrichting van (project)tuinen bent u bij Berden aan het juiste adres.
Berden denkt in alle facetten met u mee. In onze showrooms hebben wij een grote selectie merken ruim gepresenteerd aan de hand van merkenstudio's. In deze merkenstudio's vindt u vrijwel alle modellen van geselecteerde merken. Daarbij zijn wij u op het gebied van ontwerpen graag van dienst met (handmatig gemaakte) tekeningen of ons 3D programma. U kunt bovendien gebruik maken van onze diensten op het gebied van transport en logistiek.

Als top design dealer in Nederland hebben wij tevens een aantal unieke designstukken in huis, zoals de Cassina Veliero, de De Sede DS-600 en de Cappellini Homage to Mondrian. Zo creëert u inspirerende en stimulerende omgevingen met elk een eigen identiteit.

Of het nu gaat om het inrichten van een kantoor, een horecagelegenheid of een woonhuis, ook bij uw projectinrichting staat Berden voor u klaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze afdeling projectinrichting: projectinrichting@berden.nl
 

Berden projecten

Het aantal projecten neemt snel in omvang toe. Zo hebben wij gewerkt voor o.a. Da Vinci, Wonen Limburg, Roadhoes, Restaurant One, Restaurant Boreas, Sablones, Boels Zanders en Interscaldes. Onderstaand ziet u een aantal van onze uitgevoerde projecten. Uiteraard infomeren wij u graag persoonlijk over projectinrichting.
 

Interscaldes - hotelinrichting


In dit project gebruikte meubelen: Bert Plantagie Monty fauteuil, MDF Italia Flow Chair, Kreamat Sparta.


 

Sablones - Kantoor/business center inrichting

Sablones
Voor Sablones zijn deze meubels gebruikt: Vitra DAW, MDF Italia Random, Hay About a Chair AAC10/AAC11, Hay About a Chair AAC20, Bert Plantagie Arc, Hay About a Table AAT10/AAT15.
 
  

Da Vinci - restaurant en lounge inrichting


Voor Da Vinci zijn o.a. gebruikt: Montis Chaplin, Walter Knoll fautauil FK en Leolux Faya Lobi.


Boels Zanders - kantoorinrichting


In dit project voor Boels Zanders gebruikten we de meubelen: Vitra DAR, Vitra Aluminium Chair EA108/EA117, Vitra Aluminium Chair EA124.


Rabobank


't Roadhoes

 

Contact & informatie aanvraag projectinrichting

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor projectinrichtingen, neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons op nummer 077-358 06 68.