Categorie

Home > wonen en slapen > Vestigingen > Heerlen


Berden HeerlenBerden Mode & Wonen Heerlen

 
 
Openingstijden:
Maandag 12.30 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.30 uur
Koopzondagen 12.00 - 17.00 uur

Iedere zondag geopend!

Bekijk hier onze speciale openingstijden

Berden Mode & Wonen Heerlen
Promenade 12
6411 JK Heerlen
045 400 0700 | 077 - 3580668

 

Berden Mode & Wonen Heerlen

Van harte welkom op de pagina van Berden Mode & Wonen Heerlen. Voor het hele gezin een outfit naar smaak uitzoeken? Dat kan bij Berden in Heerlen. Heren-, dames-, baby- en kindermode vindt u in ons warenhuis verspreid over drie verdiepingen. De afdeling Grandissimo is er voor de modebewuste vrouw met een maatje meer. The Basement heeft de meest trendy collecties van de grote bekende merken. Jeans vormen de boventoon in The Basement. Natuurlijk kunt u ook terecht op onze afdelingen lingerie, beenmode, bijouterie, horlogerie, parfumerie en lederwaren om uw outfit helemaal compleet te maken!
 
Berden is de marktleider op het gebied van Design Meubelen en slapen in de regio Zuid-Limburg en omstreken. Wij hebben diverse topmerken op het gebied van moderne meubelen en design meubelen. In Heerlen hebben wij studio presentaties van Leolux, Rolf Benz, Bert Plantagie, Pastoe, Jori, Artifort, Alessi, De Sede, MDF Italia, Pode, Hülsta en nog vele andere merken. Indien u op zoek bent naar een meubel dat wij niet in Heerlen hebben opgesteld, vraag het dan gerust, wij kunnen namelijk alle meubelen leveren en helpen u hier graag mee verder.

Tevens vindt u in onze showroom te Venlo een kleine display van onze partner gordijnenwinkelaanhuis.nl. Laat u adviseren en kies de mooiste vitrage door onze partner aan huis langs te laten komen! Bekijk de verdere info over gordijnen.

Bekijk hier onze Berden Presentatie film
 

Routebeschrijving Berden Mode & Wonen Heerlen

Hieronder kunt u ons vinden via Google Maps. U kunt vervolgens op routebeschrijving klikken. Tot ziens bij Berden Mode & Wonen te Heerlen!