Avek Ninety boxspring
Nu met € 550,- voordeel

Avek bestaat ruim 90 jaar! Om dit te vieren heeft Avek de Boxspring Ninety ontwikkeld. Een zeer complete boxspring met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve Ninety achterwand. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 550 euro! Je hebt al een complete 2-persoons Ninety boxspring inclusief alle extra’s voor € 2.995,-!

Bekijk de Avek Ninety
Avek Ninety actie

Als beste uit de test

De luxe Avek Ninety Boxspring komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! De Ninety scoort niet alleen erg goed op levensduur, maar ook op ligeigenschappen. En op ondersteuning scoort de Ninety goed voor zowel zij- als buikslapers. De boxspring is een heerlijk comfortabel bed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen, zodat je bed lang mee gaat.

Vele gratis extra's t.w.v. € 550,-

  • Exclusieve en zeer royale achterwand Ninety;
  • 2 stuks LED leeslampjes;
  • 2 stuks LED in-/uitstapverlichting.

Bekijk de Avek Ninety Boxpring online of bezoek één van onze slaapwinkels. De Avek Ninety boxspring is te bewonderen in Heerlen en Sittard.

^