Hallo Hopper AA - Extremis

  Maak kennis met het nieuwste lid uit onze befaamde Hopper Collectie: de Hopper AA. Een blikvanger in één kleur, zowel voor binnen als buiten.Extremis actie
  Een gestroomlijnd design gemaakt uit aluminium. De wijde profielen en strakke belijning resulteren in een tijdloze sculptuur. De Hopper AA heeft dezelfde voordelen als de oorspronkelijke Hopper: een herwerking van de traditionele picnicktafel met net dat tikkeltje extra comfort. Door de lage instappunten hoef je niet te klauteren over de zitbank om te gaan zitten. Het silhouet van de Hopper is geïnspireerd op de houten palen die je terugvindt in de hoppevelden in de Belgische Westhoek. Dit is de thuisbasis van extremis, dat ook een eigen bier brouwt met de hop uit deze omgeving. Het verklaart ook meteen de naam van dit meubel.

  Het is mogelijk om de Hopper AA reeds te bestellen. Deze is verkrijgbaar in de vijf onderstaande kleuren. Breng voor meer informatie een bezoek aan onze showroom of neem via onderstaand formulier contact met ons op.

  ► Bekijk nu de Extremis Hopper AA.


  Extremis actie 2

  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn