HAY AAC/AAS | 20% korting

Profiteer van 20% korting op alle modellen in het standaard About a Chair en About A Stool assortiment tijdens de AAC/AAS-campagne van HAY. De campagne loopt van 14 september t/m 15 oktober 2023.

Bekijk de AAC collectie
HAY AAC/AAS actie

Deze actie is niet meer geldig

About A collectie

Het iconische About A Chair (AAC) en Stool (AAS) assortiment, ontworpen door Hee Welling voor HAY, belichaamt een veelzijdige collectie van stoelen en krukken, allemaal geworteld in een eenvoudig, krachtig concept, terwijl de unieke kenmerken van elk model behouden blijven.

Nieuwe kleuren & gerecycled plastic*

Dit seizoen ondergaat de About A Chair/Stool-collectie een verfrissende transformatie, met een uitgebreid scala aan eigentijdse kleuren. HAY's kenmerkende levendige en innovatieve benadering van kleur zorgt ervoor dat de collectie haar tijdloze relevantie behoudt, met eindeloze mogelijkheden voor creatieve combinaties. In een bewuste inspanning om duurzaamheid te verbeteren, is de gehele reeks zorgvuldig vernieuwd, waarbij alle schalen zijn vervaardigd uit 100% gerecycled plastic.

Bekijk de AAC en AAS collectie online of bezoek één van onze winkels. *Informeer vooraf of de nieuwe uitvoering van de AAC-collectie aanwezig is in de showroom om teleurstelling te voorkomen.

Actievoorwaarden:

  • Het voordeel geldt van donderdag 14 september t/m zondag 15 oktober 2023;
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.
^