Jori Yoga en Ascot | Jubileum actie

Profiteer nu van de jubileumaanbieding op de Yoga multi-move fauteuil en de Ascot bijzettafel. Deze campagne is geldig tot en met 15 januari 2024.

Bekijk de Jori Yoga fauteuil
Jori Jubileum actie

Shop nu en profiteer van de speciale jubileumprijs!

Ter ere van het 60-jarig jubileum van Jori zijn de Yoga fauteuil en Ascot bijzettafel nu verkrijgbaar voor een speciale jubileumprijs.

De tijdloze vorm van de Jori Yoga fauteuil benadrukt het ergonomisch uitgekiende zitcomfort. De Yoga relaxfauteuil heeft een verfijnd design en lichte mechaniek, deze fauteuil geeft de omschrijving ‘comfort’ een zelden geziene dimensie. Bij aankoop van de elektrische Jori Yoga multi-move fauteuil krijg je de motor (t.w.v. € 1.000,-) nu tijdelijk cadeau!

De Ascot bijzettafel is ronduit geniaal van ontwerp. De tafeltjes zijn licht van structuur en gemakkelijk verplaatsbaar. Het tafelblad wordt luxueus afgewerkt met zadelleer of lak. De finishing touch voor elk interieur! De Ascot overschuiftafel bekleed met zadelleer en met een zwart gelakt onderstel is tijdens de jubileumactie verkrijgbaar van € 510,- voor € 395,-.

Bekijk de Jori Yoga fauteuil en Ascot bijzettafel online en vraag een offerte aan of bezoek één van onze winkels.

Actievoorwaarden:

  • Het voordeel geldt tot en met 15 januari 2024;
  • De actie van de Yoga fauteuil is alleen geldig op de multi-move uitvoering met motor;
  • De actie van de Ascot bijzettafel is alleen geldig op de volgende uitvoering: overschuiftafel bekleed met zadelleer en met een zwart gelakt onderstel;
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.
^